Här följer lite information om vårt familjeföretag och vår historia.

 

År 1994 bildade Åke Jäderström företaget ÅJ Husförädling, enskild firma, senare namnbytt till ÅJ Luckor & Kök för att bättre specificera vad vi gör.

År 2004 bildade Johan Jäderström företaget JJ Luckor & Kök, enskild firma.

Tillsammans marknadsförde vi dessa företag som Jäderströms Luckor & Kök - LUCKBYTE.se med en gemensam logotype.

Som ett resultat av att vi vuxit på senare år bildade vi 2014 Luckbyte Sverige AB.

I sambands med bildandet av aktiebolaget så tog vi fram en ny logotype.

I princip allt material på webbplatsen Luckbyte.se är designat/producerat av Johan Jäderström från år 1997 till dags datum.

Det vill säga webbdesign, logotyper, texter, bilder, filmer, redigering av filmer och så vidare.

 

Det unika med oss är att vi är hantverkare i grunden med stor yrkesstolthet. När ni bokar upp ett kundbesök med oss så kommer med andra

ord en erfaren snickare med efternamnet Jäderström hem till er. Vi visar varuprover i ert kök och räknar ut ett exakt pris på kalaset. Om ni

väljer att gå vidare så ritar vi upp köket exakt med alla mått och skriver ett kundavtal. Kundbesöken är alltid behagliga både för oss och er då

vi aldrig pressar er till ett beslut. Genom alla år har vi riktat största fokus på kvalité gällande våra varor, leveranser och monteringar.

 

Vår största prioritering är att göra dig som kund nöjd och därmed säkerställa att vårt goda rykte förblir gott. Bland annat genom att:

             
Johan Jäderström - VD, gör allt från försäljning till installation, marknadsföring och hemsidan.

- Bra kvalité är vår främsta prioritering, Jag flyttade 2014 och har ännu inte hunnit göra något åt köket där jag bor nu.
I lägenheten som jag flyttade i från hade jag ett laminatkök från Creoform med bänkskivor från BänkAB. Trots att köket såg helt nytt ut när jag flyttade 2014 så var bänkskivan från 2005 och resten av köket från 2007.
Dit jag flyttade sitter en konkurrents kök från 2009 men trots att det bara är fem år gammalt så har både bänkskivor, luckor, sparksocklar och stommar gått sönder. Det är skrämmande att se hur dålig kvalité somliga företag håller.
I just det här fallet kommer köket från ett småländskt företag som spridit sina platta paket över hela världen. Mikrovågsugnen, som för övrigt kommer från samma företag, tar två minuter på sig (full effekt) för att värma en dl kaffe och inbyggnadsugnen blir inte ens varm när man kör varmluftsläge. Luckorna har sugit åt sig vatten och blivit bubbliga, bänkskivorna är hål i och på sina ställen 4-5 mm tjockare än vad dom skall vara på grund av vatten som svällt dessa skivor. Underskåpen har givit vika på grund av för dåligt spån (Kvalité 1-2 på vår testskala = mycket dåligt), sparksocklarna är också förstörda. Köket är som sagt bara fem år gammalt, hade kunden som köpte det här köket i stället valt att lägga till 20-30% extra för att få bra grejor & montering från
Luckbyte AB så hade köket fortfarande varit som nytt, det kan jag gå i personlig borgen för! Vi ÄR kvalité!
- Om ni vill titta på ovannämnda kök så är det bara att kontakta mig så kan jag även visa lite prover på vad jag har i sortimentet. Köket finns i Västerhaninge.
Ni når mig enklast på telefon 0704-39 21 98.